Púder Szalon kozmetika - Vác - bemutatkozás Púder Szalon kozmetika - Vác - kezelések Púder Szalon kozmetika - Vác - galéria Púder Szalon kozmetika - Vác - árak Púder Szalon kozmetika - Vác - kapcsolat
 

A Belnatur filozófiája:

1. A termékekben használt összes aktív hatóanyagnak természetesnek kell lennie (növényi vagy tengeri eredetű). Innen ered a márkanév is: spanyolul belleza natural (Belnatur), természetes szépséget jelent.

2. Folyamatos kutatás-fejlesztés és olyan új termékek létrehozása, melyek a piacon legújabb aktív hatóanyagokra épülnek.

3. A lehető legmagasabb minőség és legjobb hatásfok.

A Belnatur rendelkezik az egyik legszélesebb termékskálával, ami a mai professzionális kozmetikai piacon megtalálható.


Belnatur tisztító kezelés:

Minden bőrnek szüksége van legalább évszakváltáskor a tisztulásra, hiszen a külső hatások miatt a pórusok eltömítődhetnek, gátolva a hatóanyagok bejutását.

Az aknés, zsíros bőröket 1-2 havonta ajánlatos kezelni.

Az arcbőr letisztítása után természetes mikrodermabrázió hatású, mélytisztító mechanikai peelingel masszírozom át a bőrt, eltávolítva az elhalt hámsejteket, majd bőrtípusnak megfelelően felpuhító masszázzsal, felpuhító algás pakolással, ill. vapozon (gőz) használatával előkészítem.

A tisztítás, fertőtlenítés, vio kezelés után jöhet a nyugtatás, regenerálás, hidratálás ampullával, masszázzsal, ill. ultrahangos kezeléssel.

A Pur Skin ampulla egyensúlyba hozza a túlzott faggyúmirigy termelést, visszaállítja a bőr tiszta állapotát, míg tiszteletben tartja a természetes védőrendszerét.

A Bio Sensil ampulla növényi koncentrátum, mely kamilla-, zab-, és tömjénkivonatának köszönhetően nyugtatja a bőrt.

6800,- 90perc


Alipikus, száraz bőr kezelése:

A száraz bőr hidrolipides rétegének zsíros fázis tartalma jelentősen alacsonyabb, elveszíti rugalmasságát és a kor előrehaladtával hajlamos a ráncokra és a kipirosodásra. A külső hőmérsékleti viszonyokkal szemben alig ellenálló.

Az argánolaj a "sivatag folyékony aranya", melyet az Argania spinosa fa gyümölcséből vonnak ki. Nagyon magas E-vitamin és 80% esszenciális zsírsavtartalma teszi rendkívül különlegessé. Biztosítja a bőr rugalmasságát, regeneráló, szabadgyök-megkötő és segít helyreállítani a bőr hidrolipid rétegét.

A bőr letisztítása után peeling: Glycofruit soft 2 hámoldó ampullával. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, utat engedve a hatóanyagoknak. Gyorsan hat, nem irritálja a bőrt.

Tonizálás után argánolajos ampullával táplálom a bőrt.

Masszázs meleg masszázsolajjal, mely használata után a bőr bársonyossá, rugalmassá válik. Illatanyagainak köszönhetően az elmére is jó hatással van, de az aktív hatóanyagok is könnyebben szívódnak fel.

Végezetül alginát vagy felmelegedő thermo maszkkal zárjuk a kezelést.

5200,- 60perc


Hyaluronsavas feltöltő kezelés:

Korunk előrehaladtával bőrünk veszít hyaluronsav-tartalmából. Ezt a problémát orvosoljuk ezzel a kezeléssel, mely jól alkalmazható a felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrökre, korpás szeborreára is.

A bőr letisztítása után Glycofruit Medium 3 ampullával végzem a peelinget, mely vékonyítja a szaruréteget, eltávolítja az elhalt hám-, és pigmentsejteket , serkenti a kollagén és az új sejtek képződését.

Majd face lifting kezelést végzek 10percig, hyaluronsav ampullával és egy rövid masszázzsal.

Ezután kerül felhelyezésre a hyaluronsavas luxus maszk, mely a mélyebb rétegeket is hidratálja és szabadgyök megkötő szerepe is van.

A hyaluronsav hatásai: hidratáló, rugalmasító, anyagcsere fokozó, bőrlégzés javító, öregedést késleltető.

5800,- 45percEgyéb kezelésekkel és a Belnatur termékekkel kapcsolatos bővebb információért látogasson el a Belnatur honlapjára,
vagy hívjon bizalommal: 30/865-8342 (Lencsés Katalin)


Vissza a kezelésekhez

(C) Púder Szalon - minden jog fenntartva